AVV - Acord Vilatorta i Vilalleons

Joan Carles

He estat alcalde de Sant Julià de Vilatorta durant dotze anys i per mi ha sigut un gran honor servir al poble que m’ha vist créixer. He tingut uns companys de viatge fenomenals. Plegats crec que hem forjat una obra de govern sòlida. Aquests dies la majoria de gent em dieu que el balanç és molt positiu, i m’emociona sentir-ho.

Però som un grup que creiem que per l’Ajuntament hi hauria de passar tothom. I, per tant, ara em toca a mi deixar pas. Me’n vaig amb un agraïment immens a tot el poble. Amb la tranquil·litat que la Cristina Suñén, que tots coneixem, liderarà un grup de persones complidores, que combinarà experiència de govern i idees noves.

Honestedat, responsabilitat, compromís, proximitat... aquests valors es queden. Són emblema del nostre grup polític: Acord per Vilatorta i Vilalleons (AVV). Amb aquests valors i el nou equip de la Cristina aconseguirem, units, el futur que somniem pel nostre poble!

Cristina Suñén

Com ja sabeu he crescut entre el carrer del Centre, el carrer Sant Roc i la drogueria de l’avinguda de Montserrat on treballava la meva mare. Des de molt jove he volgut viure Sant Julià de Vilatorta intensament.

Soc llicenciada en història i professora de Ciències Socials en un institut públic, no em canso mai de donar voltes a la Ruta de l’Aeròdrom i d'explicar-la a tothom que es vulgui interessar pel nostre passat.

He participat activament en l'organització de les Jornades de l’Aeròdrom de Vilatorta i també he tingut temps per tocar la gralla amb els geganters, a més de donar un cop de mà en la recuperació de l’Esplai Serrallonga.

Em considero militant de Sant Julià de Vilatorta i en els darrers vuit anys he tingut la sort de poder ser regidora de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta al costat dels companys d’AVV. Vaig viure intensament la regidoria d’Educació i Voluntariat i durant aquesta última legislatura he estat al capdavant de les regidories de Cultura, Benestar i Família, Voluntariat i Cooperació.

L’experiència viscuda al llarg d’aquests vuit anys, em dona el bagatge suficient per encarar el gran repte de ser cap de llista d’AVV per les pròximes eleccions municipals. Tenim grans projectes, cares noves i il·lusions renovades. Sense perdre de vista aquest ADN d’AVV marcat per la transparència, l'honestedat i la proximitat.

Our Principles

Every member of the Redfern team leans on the same set of guiding principles to inform how they approach their jobs. We believe that without the values that we lay down as a company, we wouldn’t enjoy the same success that we do today.

We are proud to work quickly, efficiently, and cohesively on the projects that we undertake, and we understand that to deliver results that our clients are happy with, we have to first listen to their needs.

- Grow skills

- Learn from experience

- Demonstrate passion

- Be helpful

Quotes
Quotes

If you choose to work with us here at Redfern, we can guarantee a uniquely stress-free experience. We are committed to taking all unnecessary concerns off your hands, and helping you through the design and construction process every step of the way.

If you want to learn more about what we do and how we can help with your specific needs, please feel free to get in touch with us via the contact information below. We’re happy to answer any questions you may have.